«Από το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς 2020-2021

  Το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για γονείς» συνεχίζεται για έκτη (6η) χρονιά. Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων (μια κάθε μήνα σε συγκεκριμένη ημέρα), με θεματολογία που απασχολεί τους γονείς στη σύγχρονη πραγματικότητα και με τη συμμετοχή πολλών επιστημόνων με εμπειρία και γνώση στο πεδίο τους. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της πρώτης συνάντησης καθώς και το link για την παρακολούθηση

https://youtu.be/qkSbh6IjwuY 

 

 

 

«HACKATHON SELMA 2019-2020»


Ο τελικός του Διαγωνισμού Hackathon έγινε και φέτος με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια του 13ου State of the Art- Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου (διαδικτυακή μετάδοση). Νικητής αναδείχτηκε το σχολείο Saint Paul (Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά), ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε το 2ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης και την τρίτη το 2ο ΓΕΛ Νέας Μάκρης.
Θα αναρτηθούν σύντομα οι προτάσεις των 7 finalist.Δείτε την αναλυτική κατάταξη εδώ

13ο Εντατικό Σεμινάριο στην Εφηβική Ιατρική | 13th State of the Art Adolescent Medicine CourseΑγαπητές/οι κυρίες/οι,

σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή και το επιστημονικό πρόγραμμα του 13ου State of the Art Συνεδρίου Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου σε διαδικτυακή μετάδοση, για λόγους Δημόσιας Υγείας.Στο link https://bit.ly/2E5odTl μπορείτε να εγγραφείτε και να λάβετε επιπλέον πληροφορίες.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ«Πλατφόρμα we-knowhow.gr»

Η  ιδέα για την πρώτη youth to youth πλατφόρμα γεννήθηκε από μία ομάδα νέων που έλαβαν το βραβείο «ΟRIGAMI CRANE» στον 1ο Διαγωνισμό Μαθητικού Hackathon στη χώρα μας στο 12ο State of the Art Συνέδριο Εφηβικής Υγείας στο Ζάππειο Μέγαρο πριν ένα χρόνο.Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώΑγαπητές/οι κυρίες/οι,

σας ενημερώνουμε για το 13ο Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής/Υγείας-
13th State of the Art Adolescent Medicine course, το οποίο θα
πραγματοποιηθεί 10 και 11 Απριλίου 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο.


Η «Ακαδημία Γονέων» συνεχίζεται με επιτυχία και φέτος με τον Ε΄ κύκλο

Το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για γονείς» συνεχίζεται για πέμπτη (5η) χρονιά με μεγάλη συμμετοχή των γονέων και εξαιρετική ποιοτική αξιολόγηση. Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων (μία κάθε μήνα σε συγκεκριμένη ημέρα), με θεματολογία που απασχολεί τους γονείς στη σύγχρονη πραγματικότητα και με τη συμμετοχή πολλών επιστημόνων με εμπειρία και γνώση στο πεδίο τους. Συγκεκριμένα, οι περιοχές της Αττικής που θα οργανώσουν τη δράση είναι οι εξής: Αγ. Δημήτριος, Αγ. Παρασκευή, Άνω Λιόσια (Δήμος Φυλής), Ελευσίνα, Ίλιον, Ν. Μάκρη, Ν. Σμύρνη, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρος, ενώ το πρόγραμμα θα οργανωθεί σε Αίγινα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κίσσαμο Χανίων, Λάρισα, Νάξο, Πάτρα, Τρίκαλα και Χανιά.

Δείτε τους ομιλητές ΕΔΩ