Μέλος, Τζαβέλα Ελένη

Ελένη Κ. Τζαβέλα αποφοίτησε από το Brown University (Rhode Island, Η.Π.Α.) και από τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (MSc. Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία μετά Υψηλής Διάκρισης). Μετεκπαιδεύτηκε στη Συμπεριφορική Θεραπεία των διαταραχών άγχους στο διετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), και στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία( ΓΣΨ) στο διετές σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς.

 

Είναι πιστοποιημένη Life Coach (ΕΚΠΑ). Έχει εργαστεί με εφήβους ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Από το 2010 είναι Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Α. Κυριακού», όπου εργάζεται κλινικά με εφήβους εφαρμόζοντας το μοντέλο της ΓΣΨ σε περιστατικά διαταραχών άγχους και συμπεριφορών εξάρτησης στο Διαδίκτυο. Εργάζεται εθελοντικά στη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών από το 2012 με νέους που αντιμετωπίζουν διαταραχές άγχους.

Μέλος, Μπάρλου Έφη

Παιδοψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ασκεί την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής από το 2004, μετά από ειδίκευση στην Γ΄ Κλινική του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής όπου και συνεργάσθηκε για αρκετά χρόνια σαν επιστημονικός συνεργάτης.

Εργάζεται ως ιδιώτης παιδοψυχίατρος, παιδοψυχίατρος στην ΕΛΕΠΑΠ και είναι επιστημονική συνεργάτης της Μονάδας Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π&Α Κυριακού».

 

Η επιστημονική της δραστηριότητα είναι κλινική, διδακτική και ερευνητική και έχει εξειδικευθεί στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας-Ζεύγους στο ΕΠΙΨΥ και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κλινική Παιδοψυχιατρική Διαγνωστική Αξιολόγηση με ανάλογο εκπαιδευτικό - επιστημονικό έργο.