6Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΚΗΤΗΣ 8ΜΑΡΤ 17
8 Μαρτίου 2017

H 6η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του εκπαιδευτικού οργανισμού ALBA, με κεντρικό ομιλητή τον Αθανάσιο Ασκητή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας και θέμα: «Σεξουαλικές ανησυχίες παιδιού και εφήβου». 

 

Ο ομιλητής με μότο: «Αγαπώ το σώμα μου, γι’ αυτό θέλω να το ξέρω», προσέγγισε το θέμα της σεξουαλικότητας στα παιδιά και τους εφήβους. Υπογράμμισε ότι η παιδική σεξουαλικότητα δεν ταυτίζεται με τη σεξουαλική συμπεριφορά κι ανέλυσε τη σεξουαλικότητα και την έκφρασή της στα διάφορα ηλικιακά στάδια.

 

 

Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 17:15  

 Αμφιθέατρο ALBA, Ξενίας 6 – Αθήνα

«Σεξουαλικές ανησυχίες παιδιού και εφήβου »

Αθανάσιος Ασκητής

 [sold out]

 

afisa akadimia 2016Η 5η συνάντηση της «Ακαδημίας Γονέων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

στις 17:15 στο Αμφιθέατρο ALBA, Ξένιας 6, Αθήνα.

 

 

 

 

φωτογραφία 1

Στην 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων η καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας και Διευθύντρια της «Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού» κ. Μαρίζα Τσολιά, παρουσίασε με σαφήνεια την αποτελεσματικότητα και τα επιτεύγματα των εμβολιασμών στα παιδιά και τους εφήβους.

4hSYNANTHSH KARTELAΤην Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, με την  επιστημονική επιστασία της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» www.youth-health.gr, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» www.youth-life,grκαι την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής www.youth-med.gr .  Το θέμα ήταν: «Η οικογένεια σε κρίση-διαχείριση της απώλειας».