(1η) Συνάντηση ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Τετάρτη 25/10/2017 Ώρα 18.00 – 20.00 | «Δημοκρατία, Ισότητα φύλων και δικαιώματα στο σχολείο: πραγματικότητα ή ζητούμενο;»

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση Εικαστικών Έργων από παιδιά με θέμα:
«Καλύτερος Κόσμος»

Ημερομηνία Έκθεσης: 1-2 Απριλίου 2016
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Εντατικού Σεμιναρίου Εφηβικής Ιατρικής-State of the Art Adolescent Medicine Course
Χώρος: Γκαλερί στην «Ελληνοαμερικανική Ένωση», Μασσαλίας 22, Αθήνα
Δικαίωμα Συμμετοχής: Μαθητές σχολείων που λαμβάνουν μέρος στο Eυρωπαϊκό πρόγραμμα Enable, Ενδυναμώνοντας τα παιδιά, αντιμετωπίζοντας τον Εκφοβισμό, αλλά και σχολείων που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση αυτή.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ο Επιστημονικός οργανισμός «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» www.youth-life.gr διοργανώνει σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» www.youth-health.gr και με την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής www.youth-med.gr το:
9o «State of the Art», Eτήσιο Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής
το οποίο παρουσιάζει πλούσια θεματολογία σχετική με την υγεία και την ποιότητα ζωής παιδιών και εφήβων, με δεδομένες τις προκλήσεις της σύγχρονης περιβαλλοντικής τους πραγματικότητας.

 

 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ανάπτυξη, Διατροφή, Προσέγγιση, Σχέσεις στην οικογένεια, Τεχνολογία, Εκφοβισμός, Μαθησιακές δυσκολίες, Σεξουαλικότητα, Πρόληψη, Εθισμός, Σχολική φοβία, Επαγγελματικός προσανατολισμός, Εμβολιασμοί κλπ.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 1-2 Απριλίου 2016 και παράλληλα θα εκτεθούν στην γκαλερί της «Ελληνοαμερικανικής Ένωσης» τα έργα των παιδιών που ασχολήθηκαν με το θέμα «Καλύτερος Kόσμος» .

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τίτλος έκθεσης: «Ένας καλύτερος κόσμος»
Υλικά: Το παιδί είναι ελεύθερο να επιλέξει για τη δημιουργία του όποια μορφή εικαστικής τέχνης επιθυμεί.
Υποβολή των ζωγραφικών έργων: έως 10 Μαρτίου 2016.
Διεύθυνση αποστολής: Μονάδα Εφηβικής Υγείας, Μεσογείων 24 (6ος όρ.) Αθήνα 115 27. Για διευκρινίσεις, απευθυνθείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στη Γραμμή χωρίς χρέωση 800 11 – 800 15